Посвідка на проживання в Україні для громадян Туреччини

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...

вид на жительство в украине для граждан турции

Іноземцям на території України відкривається можливість перебувати на протязі дев’яноста календарних днів. Якщо людині потрібно перевищити цю норму, то тоді виникає потреба в тому, щоб отримати посвідку на проживання, що дозволить вільно перебувати в країні.

Посвідка на проживання в Україні для Турков

Подібний дозвіл оформляється за допомогою міграційної служби в порядку, що встановлюється законодавством. За встановленими правилами, існує ряд причин, за яких можливе отримати посвідку на проживання:

  • офіційне працевлаштування;
  • чоловік є дійсним громадянином України;
  • возз’єднання сімей, де хтось має право на проживання в Україні;
  • працю і співпрацю на компанії з іноземним капіталом;
  • робота в філіях міжнародних ЗМІ;
  • навчання.

Як отримати посвідку на проживання в Україні громадянам Туреччини

Щоб отримати офіційний дозвіл на проживання в цій країні, необхідно подати пакет документів до відповідної інстанції. Що потрібно надати в першу чергу?

  • Заява за стандартним зразком.
  • Паспортний документ громадянина Туреччини.
  • Переклад інформації з паспорта на державну мову.
  • Квитанція, що свідчила про сплату мита.

Звичайно, не варто забувати, що в певних випадках міграційна інстанція може відмовити в отриманні дозволу проживання. Щоб не сталося такої неприємної ситуації, важливо правильно скласти всі документи і враховувати особливості міграційного законодавства.

У цій ситуації обов’язково потрібно скористатися послугами професіоналів, які допоможуть швидко домогтися відмінного результату. Якщо у Вас виникнуть питання з приводу отримання посвідки на проживання для громадян Туреччини то зателефонуйте нам за Телфонами вказанами на сайті’.

Особливості отримання ВНЖ для громадян Туреччини

Для того, щоб отримати посвідку на проживання в Україні громадянину Туреччини необхідно слідувати простим законодавчим інструкцій. В першу чергу слід підготувати всі документи до розгляду. Необхідно, щоб обов’язково серед них була квитанція за сплату державного мита, а також посвідчення особи було переведено на українську мову. Після цього слід виконати наступні заходи:

  • подати заяву;
  • очікувати розгляду заявки;
  • отримання офіційного повідомлення.

У повідомленні, яке буде отримано людиною після розгляду клопотання, надається інформація, коли можна забрати посвідку на проживання. Якщо в отриманні цього посвідчення людині відмовляють, то обов’язково вказується причина, по якій було прийнято це рішення. Після того, як причина була нейтралізована, то можна подати заяву повторно.

Важливо пам’ятати, що від того, наскільки правильно будуть оформлені всі документи, буде залежати швидкість отримання заповітного посвідчення особи. Якщо виникнуть певні питання щодо оформлення ВНЖ, то обов’язково слід звернутися до юристів у Львові, які проконсультують і дадуть всю необхідну інформацію.